Fotoalbum

Kampeerseizoen 2023

Kampeerseizoen 2022

Kampeerseizoen 2020


Kampeerseizoen 2019


Kampeerseizoen 2017

Campeerseizeon 2017

Kampeerseizoen 2016

Kampeerseizoen 2015

Kampeerseizoen 2015

Brief van campinggast:

April 2023, Vakantie in Julianadorp, Camping Helmzicht.

Mijn man, onze hond Spot en ik waren met onze camper op rondrit door Noord Holland om daar de mooie bloemenvelden te bewonderen.

Als bij toeval passeerden we de Boerencamping Helmzicht. We besloten even te stoppen en informeerden bij de eigenares of we een nachtje konden blijven. We wilden immers onze rondreis verder zetten en hadden niet het plan om er meer dan 1 nacht te blijven.

Na de vriendelijke ontvangst van Monique en Klaas mochten we ons een plaatsje uitzoeken. Al snel werd ons duidelijk dat we hier meer dan 1 overnachting zouden doen.

´Vlug´ een bezoekje aan het toilet was geen optie. Je gaat er net een infocentrum binnen. Monique wist de (doorgaans saaie grijze) cabines een warme en aangename uitstraling te geven.

Van een voormalige schuur hebben de eigenaars een gezellig atelier gemaakt, waar je naar hartelust kan knutselen, biljarten, ping-pongen of rustig in een boek kan lezen. Aangezien ze voor de komende dagen slecht weer voorspelden met veel regen, zou dit voor ons ideaal zijn; zo hoefden we niet de hele dag met hond in de camper te zitten. Achteraf gezien hebben we niet veel tijd in het atelier doorgebracht. De weergoden waren ons goed gezind en we hebben naar hartelust gewandeld in de nabije omgeving.

Tijdens één van onze wandelingen passeerden we halverwege een rommelmarktje.

Daar hebben we onze Rei(ZI)ger op de kop kunnen tikken.

´Sometimes you just know it´s time to start something new and trust the magic of new beginning´, moet onze nieuwe vriend gedacht hebben en vol trots ging hij mee op avontuur. Hij deelt zelfs met plezier de beelden die van hem gemaakt zijn, en hoopt zo ,net als bij zijn nieuwe baasjes, een glimlach op ieders gezicht te brengen.

Wij hebben in ieder geval veel positieve herinneringen aan Camping Helmzicht en komen zeker nog eens terug!

Bedankt Monique en Klaas om deze heerlijke plek in Nederland met ons te delen.

Mark en Peggy uit Schelle (B)