Algemene voorwaarden.

U bent van harte welkom om bij ons uw vakantie te komen vieren. Toch hebben wij een paar regels, de algemene voorwaarden.

Betalingsvoorwaarden
– Nadat u de reservering heeft gedaan betaald u binnen 14 dagen € 25,00
– Het resterende bedrag betaald u bij aankomst, dit kan contant of per pin.

Annulering
Het kan gebeuren dat u onverwachts de vakantie moet annuleren of dat wij door overheidsmaatregelen de camping moeten sluiten. Dit brengt kosten met zich mee, hierdoor zijn wij genoodzaakt de aanbetaling om te zetten in administratiekosten.
Als er verder al betalingen zijn gedaan kunt u in overleg met ons besluiten hoe we hiermee omgaan.

Eerder weg
Dat vinden we jammer, we horen heel graag wat hiervan de reden is. We leren graag van uw feedback. U krijgt geen geld terug als u eerder vertrekt dan afgesproken is.

Wilt u met meerdere komen.
Leuk als jullie samen bij ons willen komen kamperen en graag naast elkaar willen staan. U kunt dit bij de reservering aangeven maar we garanderen het niet. Als het lukt is het meegenomen.

Honden
Honden zijn welkom. Wel vragen wij u ze altijd op de camping aan de lijn te houden. Ze kunnen langs het pad en richting strand uitgelaten worden. Ruimt u wel alles op?

Tenttapijt
Bij ons mag u rubbertenttapijt in de voortent leggen, heeft u het niet bij u, kunt u van ons een stuk lenen.

Elektrische kachels
Gebruik van elektrische kachels in de voortent is niet toegestaan.

Atelier
Neem gerust een kijkje in ons atelier, je kunt daar gebruik maken van alle aanwezige materialen. Wel vragen wij of ( groot) ouders de kinderen hierin willen begeleiden.